Lid worden

 

 

 

Leuk dat je interesse toont voor onze club! Hieronder vind je meer informatie over de verschillende opties die we bieden.

Proefles

Voordat je een beslissing neemt over het aangaan van een lidmaatschap mag je altijd eerst 2 keer gratis een proefles meedoen. We hebben zelfs een racket voor je te leen. Zorg wel zelf voor binnensportschoenen zonder zwarte zolen. Vul het contactformulier in voor 2 gratis proeflessen!

Banenkaart

Werk je onregelmatige diensten of heb je wel eens andere afspraken op maandagavond? Dan kunnen we je een banenkaart aanbieden. Deze kost €40 en daarmee kan je 10 keer komen badmintonnen wanneer het jou uitkomt. De kaart is een jaar geldig. Voor meer informatie, informeer bij een van de bestuursleden of vul het contactformulier in.

Lid worden

De kosten voor een seizoenslidmaatschap zijn €120 (zowel voor recreanten als voor competitiespelers) en wordt in 2 periodes afgeschreven. Als je voor het eerst lid wordt vragen we éénmalig €12,50 inschrijfkosten. Download het inschrijfformulier, vul het in en mail het naar de ledenadministratie (secrhercules@gmail.com) of geef het af bij een bestuurslid in de zaal.

 

Opzeggen lidmaatschap

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren vóór 1 juli (einde seizoen) of vóór 1 januari (halverwege seizoen) bij de ledenadministratie.

De bedragen op deze pagina zijn onder voorbehoud. Jaarlijks worden deze tijdens de algemene leden vergadering vastgesteld.